top of page

FIETSEN

Onze merken

Bij Marco Gouka Tweewielers hebben wij gekozen voor de merken BSP en Cortina. Hiervoor hebben wij onderdelen op voorraad in onze winkel en kunnen wij alle fietsen van BSP en Cortina leveren! Alle ervaring is aanwezig om uw te adviseren bij het kiezen van een nieuwe fiets. Zo kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld de BSP Metropolis Transporter serie of de moederfietsen van BSP maar ook de

Leisure & Utility serie van BSP! 

Ook van het merk Cortina hebben wij alles bijvoorbeeld de geweldige E-bike serie of de stadsfietsen van Cortina!

Twijfelt u nog wat voor merk het beste bij u past, kom dan gerust even langs zodat wij u kunnen adviseren. 

Cortina Fies Logo
BSP Fietsen Logo

Accessoires monteren wij gratis op uw nieuwe fiets. Bij uw nieuwe fiets krijgt u een gratis servicebeurt.

״

Uw fietsverzekering kunt u ook bij ons afsluiten. Dit heeft tot voordeel dat wij de schade afhandeling ook voor u doen en u weer bijna gelijk mobiel bent.

 

Wij hebben de agentschappen van Enra en Unigarant ANWB. Heeft u vragen over het afsluiten van een verzekering, kom dan gerust langs in onze winkel zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.  U kunt ook uw vraag sturen naar ons mailadres info@marcogouka.com.

Er worden jaarlijks zo'n 900.000 fietsen gestolen, het is dus geen overbodige luxe om een verzekering af te sluiten voor uw fiets! In onze winkel kunnen wij u adviseren welke verzekering en welk pakket het beste bij u past.

Fietsverzekeringen

Bij Marco Gouka Tweewielers verkopen wij de E-Bike serie van BSP en Cortina! In onze winkel hebben wij alle ervaring in huis om u te adviseren bij het kiezen van de juiste E-Bike. Of u nu liever een E-Bike met een Middenmotor of een Voorwielmotor wilt of welke frame hoogte het best bij u past het maakt niet uit wat uw vraag is wij bij Marco Gouka Tweewielers hebben hier antwoord op! Kom dus gerust langs met uw vraag.

Elektrische Fietsen

Elektrische Fietsen

ENRA Fietsverzekering
Unigarant Fiesverzekering
bottom of page